Pirmā "Latvijas jauniešu galvaspilsēta"

Linda Kalniņa, 02.10.2015., 06:50

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) sadarbībā ar Latvijas Jaunatnes padomi (LJP), Eiropas Komisijas (EK) pārstāvniecību Latvijā, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru un Latvijas Pašvaldību savienību (LPS) aicina pašvaldības piedalīties konkursā "Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2016", kurā tiks noskaidrota svarīgāko jaunatnes pasākumu norises pilsēta nākamajā gadā.

Pirmā "Latvijas jauniešu galvaspilsēta"Konkursa ideja ir LJP un jauniešu nevalstisko organizāciju (NVO) iniciatīva, kas kopš 2014.gada attīstīta kopā ar IZM, saņemot atbalstu idejai no LPS un EK pārstāvniecības Latvijā. Konkursa mērķis ir popularizēt darbu ar jaunatni pašvaldību vidū, veicināt pašvaldību sadarbību un pieredzes apmaiņu jaunatnes jomā, kā arī paaugstināt darbā ar jaunatni iesaistīto personu un jaunatnes organizāciju prestižu.

Aicinām jauniešu NVO iedrošināt pašvaldības, kurās tās darbojas, pieteikt dalību konkursā, tā uzsverot pašvaldības labo praksi sadarbības attīstībai ar jauniešu NVO. Pašvaldības pieteikt dalību konkursā var līdz šī gada 13.oktobrim un kļūt par pirmo jauniešu galvaspilsētu un dažādu nacionālu un reģionālu jauniešu pasākumu epicentru 2016.gadā. 

Latvijas Jauniešu galvaspilsētas statusa ieguvēju noteiks žūrijas vērtējums un sabiedrības balsojuma rezultāti.

Plašāka informācija un pieteikuma anketa pieejama mājas lapā www.jauniesugalvaspilseta.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties