Tiek izsludināta pieteikšanās "Interešu aizstāvības programmai 2012"

Linda Kalniņa, 12.01.2012., 01:48

Biedrība "Jaunatnes līderu koalīcija" (JLK) piedāvā ikvienam interesentam iesaistīties "Interešu aizstāvības programmā 2012" (IA programma), kuras mērķis ir sagatavot topošos jaunatnes politikas koordinatorus – interešu aizstāvības speciālistus - un īstenot interešu aizstāvību jaunatnes darba jomā novada pašvaldībās visā Latvijā.

IA programma ir paredzēta jauniešiem, jaunatnes NVO un jauniešu centru pārstāvjiem, kuri vēlas attīstīt interešu aizstāvību savā un tuvākajos novados un vēlas panākt jauniešiem labvēlīgu lēmumu pieņemšanu vietējā pašvaldībā, kā arī iegūt pamatprasmes darbā politikas plānošanā un interešu aizstāvībā savā novadā un attīstīt sadarbību Latvijas mērogā jaunatnes darba attīstībai.
Piedaloties IA programmā, tās dalībniekiem būs iespēja gūt izpratni par IA, pieredzi IA īstenošanā, pieredzi informācijas atlasē un sistematizēšanā, argumentēšanas mākslā un publiskajā runā, lietišķo rakstu veidošanā, prezentāciju vadīšanā, sadarbības veidošanā ar citiem jaunatnes darbā iesaistītajiem interesentiem visā Latvijā.

Ikviens interesents ir aicināts pieteikties dalībai programmā līdz 23.janvārim, nosūtot pieteikuma anketu, kas atrodama te vai nosūtot pieteikuma pieprasījumu uz e-pastu proj@inbox.lv.

IA programma tiek īstenota biedrības "Jaunatnes līderu koalīcija" projektā "Interešu aizstāvība jaunatnes politikas jomā Latvijas reģionos" (Līgums Nr.1DP/1.5.2.2.2/11/APIA/SIF/031/53). 92,07 % no projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda (ESF) starpniecību. Projekts tiek īstenots ESF apakšaktivitātes "Nevalstisko organizāciju administratīvās kapacitātes stiprināšana", ko administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu, ietvaros. Projektu atbalsta Tukuma novada dome, Vācijas-Latvijas kopuzņēmums "Latsign" un SIA "Baltijas Datoru Akadēmija".

IA programmas noslēgumā dalībnieki saņems zināšanu un pieredzes apliecinošu dokumentu, kas tiks pasniegts projekta noslēguma konferencē Rīgā.

Plašāka informācija par projektu atrodama internetā www.draugiem.lv/jlk vai sazinoties ar IA programmas koordinatori Inesi Šubēvicu pa e-pastu proj@inbox.lv vai tālr.29209607.

Šī ir unikāla iespēja ikvienam, kam ir interese politikas veidošanas, interešu aizstāvības jomā jaunatnes darba ietvaros, gūt neatsveramu pieredzi, jaunus draugus un sadarbības partnerus Latvijā. Piesakies!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties