Palīdzi deju ansamblim "Pērle" tikt pie tautas tērpiem

Inga Aleksejeva, 21.10.2015., 08:29

Projektu konkurss "LabieDarbi.lv" ir labdarības iniciatīva, kuras galvenais uzdevums ir finansiāli palīdzēt un atbalstīt Latvijas iedzīvotāju ilgi lolotos sapņus vai mērķus.

Palīdzi deju ansamblim "Pērle" tikt pie tautas tērpiemKatru mēnesi konkursā piedalās 15 projekti un uzvaras gadījumā gūst līdz EUR 3000 lielu finansiālu atbalstu. Šomēnes "LabieDarbi.lv" ir devuši iespēju deju ansamblim "Pērle" iesaistīties konkursā, lai tiktu pie jauna tautas tērpu komplekta.

RPIVA (Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas) deju ansamblis "Pērle" tika dibināts 2010. gada oktobrī, sanākot kopā dejotājiem, kuri vēlējās dejot kopā un labi pavadīt laiku. Šogad "Pērle" uzsākusi savu 6. dejošanas sezonu, kurā dejotāju skaits no 6 pāriem ir izaudzis līdz 54 dejotāju saimei. Pašā sākumā "Pērlei" nebija nekā: ne tērpu, ne kārtīgas mēģinājumu telpas. Ar pašu spēkiem un neatlaidību, līdzcilvēku un labdaru atbalstu visi mērķi pamazām tiek realizēti. Šobrīd "Pērle" ir sasniegusi savu lielāko mērķi, kļūstot par augstākā līmeņa jeb A grupas deju kolektīvu. Tomēr, lai varētu pilnvērtīgi uzstāties gan Latvijā, gan ārzemēs, nepieciešams iegādāties jaunu Bārtas novada tērpu komplektu. Diemžēl, ar pašu līdzekļiem ir par maz, lai to sasniegtu, tāpēc "LabieDarbi.lv" ir lieliska iespēja, kā lūgt atbalstītāju palīdzību vācot balsis un palīdzot mums piepildīt vēl kādu sapni: "Tērpi dos mums iespēju piedalīties ilgi gaidītajos Deju svētkos, kuros beidzot startēsim, kā A grupas kolektīvs. Svētki tuvojas un mēs tiem kārtīgi gatavojamies, smagi strādājam un trenējamies. Mūsu "Pērle" - drosmīgi, vienoti, nesalaužami!" saka DA "Pērle" prezidents Kristaps Kovaļevskis.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties