Rīgas Jauno tehniķu centrā norisināsies vizuālās mākslas konkurss

Aldis Strods, 04.03.2010., 18:12

Rīgas Jauno tehniķu centrā norisināsies vizuālās mākslas konkurss skolēniem vecuma grupās: no 6-8gadi, no 9-12gadi un no 13-16gadi.

Rīgas Jauno tehniķu centrā norisināsies vizuālās mākslas konkurssPiedaloties konkursā, skolēni sagatavo A3 (41,8 X 29,5 cm) formātā zīmējumu, kolāžu vai  gleznu par attiecīgo tēmu.

Uz darbiem jābūt norādītam darba autoram, darba nosaukumam, vecumam, skolai un klasei vai pulciņam, kā arī kontakttelefonam. Darbi vērtēšanai iesūtāmi no 22.marta līdz 29. martam, Rīgas Jauno tehniķu centrā Bauskas ielā 88, LV-1004, kas tiks izstādīti pirmā stāva gaitenī un/vai aktu zālē no 5.aprīļa līdz 26.aprīlim. Labāko darbu apbalvošana notiks 23.aprīlī 15:00 RJTC aktu zāle.

Informācija www.rjtc.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

RobertSax

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Ericka

Скидки на ножи: акции и выгодные покупки в одном клике маникюрные ножницы <a href=wibe-industrial.ru>wibe-industrial.ru</a> .

nozh_bspl


ienāktreģistrēties