Ministru prezidente: "ZZ Čempionāts" ir lielisks veids, kā mācīties sadarboties komandā

Gita Deniškāne, 11.03.2015., 08:16

10. martā Ministru kabineta telpās ministru prezidente Laimdota Straujuma, ministri, skolēni, sportisti un "Tele2" un "Huawei Technologies" pārstāvji kopīgiem spēkiem veiksmīgi paveica vienu no čempionāta uzdevumiem, tādējādi atklājot "ZZ Čempionāts 2015".

Šogad Latvijā vērienīgākās skolēnu spēka un prāta spēles notiks jau devīto gadu, un to mērķis ir veicināt fiziski aktīvu un radošu dzīvesveidu, kā arī savstarpēju saliedētību, cieņu un toleranci jauniešu vidū.

"ZZ Čempionāts"

Ministru prezidente Laimdota Straujuma: ""ZZ Čempionāts" ir lielisks veids, kā mācīties sadarboties komandā, likt lietā gudrību, atjautību un pārbaudīt klases vienotību." L.Straujuma savā uzrunā ar patiesu prieku sveica visus klātesošos pasākuma viesus – skolēnus, vecākus un sportistus ar pasākuma atklāšanu un novēlēja visiem dalībniekiem spēku un enerģiju "ZZ Čempionāts 2015" sporta un prāta spēļu sacensībās.

"ZZ Čempionāts"

"Tele2" valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs: "Valsts augstākās amatpersonas ministru prezidentes Laimdotas Straujumas un ministru atbalsts apliecina, ka "ZZ Čempionāts" ir valsts nozīmes notikums un ieguldījums Latvijas nākotnē. Jau devīto gadu pēc kārtas ar prieku atbalstām un rīkojam "ZZ Čempionātu". Šo gadu laikā mūsu mērķis ir nemainīgs: dot skolēniem iespēju iepazīt vērtības, kas viņiem būs noderīgas visā dzīves laikā – savstarpēja cieņa, tolerance un komandas gars, kā arī aktīvs dzīvesveids un katra potenciāla attīstīšana."

"ZZ Čempionāts"

"ZZ Čempionāts 2015" norisināsies trīs posmos – mājasdarba izpilde, pusfināli un fināls – un dalībnieki startēs trīs klašu grupās: 4.-5., 6.-8. un 9.-12. klases. Latvijas skolu 4.-12. klašu skolēni ir aicināti pieteikt savas klases dalību "ZZ Čempionātā" līdz 9. aprīlim, reģistrējoties mājaslapā www.zzcempionats.lv. Pēc pieteikšanās klasēm kopīgiem spēkiem jāizpilda radošais mājasdarbs "Mani novada dārgumi": komandai jāizveido divu minūšu video par kādu savā pilsētā vai novadā vēl neatklātu vai sabiedrībai maz zināmu objektu, apvijot to ar kādu stāstu vai mūsdienīgu teiku. Labākie mājasdarbu veicēji no katra reģiona tiksies pusfinālos – 28.aprīlī Daugavpilī, 30.aprīlī Jelgavā, 6.maijā Rīgā, 8.maijā Madonā un 12.maijā Kuldīgā. Pirmo reizi "ZZ Čempionāts" vesturē lielais fināls norisināsies Jūrmalā 30.maijā, kad pusfinālos uzvarējušās klases sacentīsies par Latvijas radošākās, vienotākās un sportiskākās klases titulu un vērtīgām balvām no organizētājiem, ģenerālsponsora "Huawei Technologies" un atbalstītājiem.

"ZZ Čempionāts"

Latvijā vērienīgākās skolēnu sporta un prāta spēles "ZZ Čempionāts" rīko "Tele2" sarunu karte "Zelta Zivtiņa" sadarbībā ar jauniešu organizāciju "Avantis" kopš 2007. gada. Tajā skolu klases no visas Latvijas sacenšas, demonstrējot spēju sadarboties komandā, vienlaikus izmantojot katra talantus un erudīciju. Katru gadu pieaugošais dalībnieku skaits apliecina "ZZ Čempionāta" pievienoto vērtību Latvijā un skolēnu interesi un vēlmi nodarboties ar sportiskām un attīstību veicinošām aktivitātēm.

"ZZ Čempionāts"

Tāpat kā pērn arī šī gada "ZZ Čempionāts" ģenerālsponsors ir pasaulē vadošais informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmums "Huawei Technologies". "ZZ Čempionāts 2015" atbalsta "Tele2", Izglītības un zinātnes ministrija, Tautas Sporta federācija, Latvijas Sporta federāciju padome, Jūrmalas dome, Latvijas Televīzija, "JCDecaux" "Sīrups", "inbox.lv", "Pilseta24.lv", "Pieci.lv", apdrošināšanas sabiedrība "ERGO", "MCĀbols", "Narvesen", kā arī Daugavpils dome, Jelgavas dome, Kuldīgas dome un Madonas dome.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties