"Lego" robotu sacensības Ogrē

Anna Sirmā, 16.02.2015., 09:41

21. februārī Ogres 1. vidusskolā (Zinību ielā 3, Ogre) notiks FLL (First Lego League) lego robotu sacensības, kurās skolēni no dažādām Latvijas skolām sacentīsies par kausu un iespēju piedalīties sacensībās Igaunijā.

"Lego" robotu sacensības"First LEGO League" ir jautrs un interesants veids kā apgūt zinātni un tehnoloģiju. FLL programma paredzēta skolēniem vecumā no 9 līdz 16 gadu vecumam. Tās mērķis ir popularizēt zinātni un tehnoloģiju jauniešu vidū un attīstīt nepieciešamās zināšanas un iemaņas.

12 komandas no dažādām Latvijas skolām cīņā par kausu komandas piedalīsies trijās vērtēšanas sesijās: robotu spēle, projekts un pamatvērtības. Pats galvenais šajās sacensībās ir jautrība un prieks par iegūtajām zināšanām. Dažādās nominācijās specbalvas sarūpēs sacensību atbalstītāji Amerikas Savienoto Valstu vēstniecība un uzņēmums "Argus Radiodetaļu Tirdzniecība" . Kausa ieguvējiem būs iespēja doties uz sacensībām Tartu, Igaunijā, kuras notiks "AHHAA" zinātnes centrā.

Īpaši aicinām apmeklēt sacensības to skolu pārstāvjus vai skolotājus, kuri plāno paplašināt ārpusstundu aktivitātes eksaktajās zinātnēs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties