Piedalies konkursā "Dabas daudzveidības mirkļi!"

Rita Jakovļeva, 03.10.2010., 14:54

Dabas aizsardzības pārvalde aicina – izzini dabu un dalies ar saviem iespaidiem un novērojumiem – piedalies radošo darbu konkursā "Dabas daudzveidības mirkļi!".

KPiedalies konkursā "Dabas daudzveidības mirkļi!"onkursa devīze - "Ieraugi, pastāsti un dzīvo līdzi dabai!". Līdz 31.oktobrim rit konkursa pēdējais posms, kurā iesniedzami darbi par rudens tēmu.

Ja arī Tev ir vēlme padalīties ar apkārt novēroto skaisto un unikālo dabā, sevišķi rudenī, kad dabā samanāmas visdažādāko krāsu gammas – raksti, fotografē un sūti savus iespaidus mums! Raksti par visu, kas redzams dabā – putniem, dzīvniekiem, dabas parādībām, apskates vietām, ainavām, akmeņiem, smilšakmens iežiem, alām, avotiem, upēm, ezeriem, pazīstamām un svešākām augu un koku sugām un citām daudzveidīgās dabas izpausmēm.

Konkurss norisinās divās vecuma grupās – jauniešu un pieaugušo. Labāko darbu autori saņems dažādas balvas no konkursa atbalstītājiem. Plašāka informācija par konkursu - Dabas aizsardzības pārvaldes mājas lapas www.daba.gov.lv sadaļā "aktualitātes".

Konkurss tiek rīkots 2010. - Starptautiskā bioloģiskās daudzveidības gada pasākumu ietvaros. Konkursu atbalsta UNESCO, Vides ministrija, Latvijas Dabas fonds, Latvijas Dabas muzejs, Gaujas NP Fonds, muzejs "Andrupenes lauku sēta".

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties