"Ko runā un redz mana Rīga?!" meklē dalībniekus. Piesakies!

Sanita Lāce, 07.06.2012., 19:58

Jauniešu organizācija "Baltic Student" izsludina pieteikšanos projektam Rīgas jauniešiem "Ko runā un redz mana Rīga?!", kas norisināsies vairākos posmos no 30. jūlija līdz 31. augustam, Rīgā.

Pieteikšanās termiņš: 2012. gada 4. jūlijs līdz pulksten 16.00 uz info@balticstudent.lv ar norādi "Ko runā un redz mana Rīga?!" Pieteikuma anketa atrodama šeit.

Pieteikuma un darba valoda: latviešu
Jauniešu vecums: 15-22 gadi

Mēs aicinām projektā pieteikties aktīvus jauniešus ar padziļinātu interesi vienā no projekta tēmām: žurnālistika, fotografēšana vai publisko attiecību koordinēšana un vadīšana. Visus kopā vienos kopīga interese - Rīgas pilsētas izzināšana. Iepriekšēja profesionālā pieredze netiek prasīta.

Projekta sākumā jauniešiem būs iespēja iziet divu dienu apmācību par verbālo un neverbālo komunikāciju, iepazīties ar žurnālista darbu ikdienā, pielietojamajām metodēm un žanriem, lai veiksmīgāk veidotu radošu un interesantu rakstu, kā arī ievadu par publisko attiecību koordinēšanu un fotogrāfijas pamatus (kadrējums, gaismas, stāsts, u.c.).

Projekta otrajā daļā iegūtās zināšanas praktiskā veidā tiks pielietotas, strādājot grupās. Darbības mērķis - izveidot informatīvu rakstu par noteiktu Rīgas rajonu (apkaimi) -, organizējot tā pilnu realizācijas gaitu, sākot ar materiāla iegūšanu līdz tā publicēšanai medijos.

Piedaloties projektā, jauniešiem būs iespēja iegūt jaunas iemaņas, gan teorētiskā, gan praktiskā veidā, dibināt kontaktus un apmainīties pieredzēm. Tāpat dalība projektā ir lieliska iespēja tikt pie savām pirmajām publikācijām, jo jauniešu veikums tiks publicēts dažādos medijos, kā arī prezentēts izstādēs Rīgas vidusskolās, bet labākās fotogrāfijas tiks izdrukātas kā pastkartes.

Projektu organizē jauniešu organizācija "Baltic Student". Projekts tiek finansēts ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Sīkāku informāciju par projektu var iegūt rakstot uz info@balticstudent.lv ar norādi "Ko runā un redz mana Rīga?!"


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties