Kļūsti par vienaudžu izglītotāju

Alise Krūmiņa, 04.03.2011., 07:09

Biedrība "Papardes Zieds" izsludina pieteikšanos vienaudžu izglītotāju apmācībai "Cita skola".

Apmācības laikā jauniešiem būs iespēja iegūt informāciju par savu ķermeni, seksualitāti un dalīties viedokļos par attiecību lomu jauniešu dzīvē. Pēc apmācības jaunieši būs sagatavots/-a diskutēt ar saviem vienaudžiem, vadot nodarbības Latvijas skolās.

Apmācība notiks sešas dienas - no 2010. gada 1. aprīļa līdz 3. aprīlim un no 8. līdz 10. aprīlim.

"Vienaudžu izglītība – tā ir iespēja iepazīt sevi, paskatīties uz sevi un citiem no cita skatu punkta. Turklāt ir nodrošināta iespēja, ka ar apmācībā iegūtajām zināšanām varēsi kaut ko iesākt, tās ir reāli pielietojamas." (Dace)

"Apmācībās es sapratu, cik dažādi var būt cilvēki, un cik dažādi var būt šo cilvēku viedokļi, ka ne vienmēr uz jautājumu ir tikai viena pareiza atbilde. Tāpat es uzzināju daudz jaunas, pavisam nedzirdētas un vērtīgas lietas par seksuāli reproduktīvo veselību un ieguvu daudz jaunu draugu. Izrādījās, ka daudz kas, ko biju dzirdējusi skolā, jauniešu vidū, bija tikai aplami mīti. Man patika atraktīvie vadītāji, kas mums daudz ko izskaidroja caur jautriem uzdevumiem un lika daudz ko saprast pašiem, nonākt pie secinājumiem". (Egita)

"Šajās apmācībās ieguvu sev noderīgu informāciju, ar kuru pēc tam varēju dalīties ar saviem vienaudžiem. Esmu priecīga, ka tiku uz šīm apmācībām, jo tagad zinu visu par STI un kā no tām izvairīties. protams ieguvu daudz draugu, daudz pozitīvu emociju un ideju." (Alise)

"Es sākumā nezināju, kas ir vienaudžu izglītība un ko dara apmācībā, bet kad pieteicos un tiku uz apmācību – bija forši! Nāciet šurp, būs jautri!" (Mareks)

Lai pieteiktos apmācībai, līdz 15. martam ir jāaizpilda pieteikuma anketa, ko var atrast biedrības "Papardes zieds" mājas lapā www.papardeszieds.lv. Atlases otrā daļa (pārrunas) ar atlases dalībniekiem tiks saskaņotas individuāli. Atlases rezultāti tiks paziņoti 21. martā.

Līdzdalības maksa apmācībā: 5 LVL. Ēdienreizes un nakšņošana tiks nodrošināta.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties