Jauniešiem stāstīs par jauniešu iniciatīvām

Liene Jankovska, 24.09.2010., 13:13

Trešdien, 29. septembrī, plkst. 16:00 Liepājas Jaunatnes centrā viesosies ciemiņi no Bolderājas, kuri stāstīs par Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas "Jaunatne darbībā" apakšprogrammu "Jauniešu iniciatīvas" iespējām.

LJCPieci jaunieši dalīsies savā pieredzē, realizējot projektu ,,Pozitīvā Bolderāja", rādīs īsfilmas un atbildēs uz jautājumiem. Aicinām ikvienu jaunieti uz tikšanos, kam ir interese un vēlme realizēt savas idejas.

Liepājas Jaunatnes centrs aicina jauniešus uz tikšanos, lai veicinātu liepājnieku aktivitāti projektu rakstīšanā. Bolderājas jaunieši pastāstīs par savu pieredzi projekta rakstīšanā un realizēšanā, kā arī sniegs informāciju par Eiropas Savienības programmu "Jaunatnes darbībā". Īpaši aicinām piedalīties skolu prezidentus un līdzpārvalžu aktīvistus, lai jaunieši savā skolā varētu realizēt idejas, piesaistot Eiropas Komisijas finansējumu.

Vairāk par projektu "Pozitīvā Bolderāja"

Rīgas Sociālais dienests "Ģimenes atbalsta centrs" sadarbībā ar "Vieglās valodas aģentūru" iesniedza Eiropas Savienības neformālās izglītības programmā ,,Jaunatne darbībā" apakšprogrammā "Jauniešu iniciatīvas" projektu "Pozitīvā Bolderāja". Projekta mērķis ir popularizēt Bolderājas/Daugavgrīvas jauniešu un vides pozitīvās puses, veicinot jauniešu sadarbību no dažādām sociālajām grupām. Tas dotu iespēju jauniešiem aktīvi līdzdarboties sabiedrībā, tādā veidā laužot stereotipus par sevi un vidi, kurā tie dzīvo. Jauniešu projekta grupā ir iesaistījušies dažādi jaunieši vecumā no 15-26 gadiem: čigānu tautības, krievu tautības, latviešu tautības.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties