Jaunieši tiek aicināti piedalīties starptautiskā projektā "Jaunieši par demokrātiju"

Lita Grafa , 02.03.2010., 10:22

Jaunatnes nevalstiskā organizācija "Next Media Group" aicina pieteikties aktīvus un zinātkārus jauniešu dalībai starptautiskajā projektā "Jaunatne par demokrātiju", kas noritēs līdz 2011.gada februārim.

Jaunieši tiek aicināti piedalīties starptautiskā projektā "Jaunieši par demokrātiju"Aktīvi līdzdarbojoties projektā, jauniešiem būs iespēja gūt neatkārtojamas zināšanas un pieredzi starptautisku projektu īstenošanā, iegūt daudz jaunu zināšanu par Eiropas struktūru darbu Latvijā un Lietuvā, pašiem vērot kā norit lēmumu pieņemšanas process, diskutēt ar citiem jauniešiem par demokrātijas dažādiem aspektiem.

Projekta īstenošanā tiks izmantotas visplašākās multimediju iespējas, kas projekta laikā īstenotās aktivitātes un gūtos rezultātus padarīs daudz interesantākus un saistošākus jauniešiem.

Lai pieteiktu savu dalību projektā, aicinām sūtīt nelielu aprakstu par sevi un to kāpēc vēlaties kļūt par šī projekta dalībnieku uz e-pasta adresi lita.grafa@yahoo.co.uk. Sīkāka informācija par projektu, zvanot pa tālruni: 20039168 (Lita Grafa)

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

RobertSax

Hi, We are a provider of premium databases for companies. I want to know if you need any sort of data for your business? Please respond to this email and let us know what you are looking for. Regards Jannes

Ericka

Скидки на ножи: акции и выгодные покупки в одном клике маникюрные ножницы <a href=wibe-industrial.ru>wibe-industrial.ru</a> .

nozh_bspl


ienāktreģistrēties