Jaunatnes darbā iesaistītajiem iespēja piedalīties starptautiskā seminārā

Linda Kalniņa, 27.05.2015., 09:41

Jaunatnes darbinieki, jaunatnes lietu speciālisti un tie, kas ikdienā strādā ar jauniešiem, aicināti piedalīties starptautiskā seminārā "Jauniešu izpratnes par sociālo kapitālu analīze", kas notiks 3. jūnijā, no plkst. 10.00 līdz 16.30 Jūrmalā.

Jaunatnes darbā iesaistītajiem iespēja piedalīties starptautiskā seminārāSeminārā jaunatnes darbā iesaistītie no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Rumānijas dalīsies pieredzē, apspriedīs informācijas apmaiņas labās prakses piemērus jauniešu politiskās līdzdalības veicināšanai un sociālā kapitāla nozīmi.

Semināra norise: 3. jūnijs, 10.00-16.30, Jūrmala, viesnīcas "Good Stay EIROPA" Hotel konferenču telpa. Semināru organizē biedrība "Sociālais inovācijas centrs" sadarbībā ar Latvijas Jaunatnes padomi (LJP).

Jaunatnes darbinieki, jaunatnes lietu speciālisti un jauniešu līderi aicināti reģistrēties semināram šeit: docs.google.com/a/hc.lv/forms/d/1x9Z4TjB2_rbCsKoZq3-eBLp3YHbDiPU7NmAJ3T0QO4E/viewform.

Seminārs organizēts projekta "Sociālais kapitāls kā rīks jaunatnes pilsoniskai līdzdalībai Austrumeiropas valstīs" (SOCAP) ietvaros. Projektu īsteno biedrība "Sociālais inovāciju centrs" sadarbībā Latvijas Jaunatnes padomi un partneriem no Igaunijas, Lietuvas, Polijas un Rumānijas. Projekts tiek finansēts ar Eiropas Savienības programmas "Eiropa pilsoņiem" (2014-2020). Projekta ietvaros tiek īstenotas daudzveidīgas aktivitātes jauniešiem un jaunatnes līderiem gan Latvijā, gan partneru valstīs. Plašāka informācija par projektu: www.ljp.lv un www.socialinnovation.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties