Aicina piedalīties informatīvā seminārā par ES programmu "Jaunatne darbībā" un aktualitātēm 2012. gadā

Marita Kroiča, 10.01.2012., 22:18

Valsts aģentūra "Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra" (JSPA) aicina jauniešus, jaunatnes organizāciju pārstāvjus un citas jaunatnes darbā iesaistītas personas piedalīties seminārā par programmu "Jaunatne darbībā", jaunatnes informācijas tīklu Eurodesk, aktualitātēm 2012. gadā un projektu pieteikuma veidlapu aizpildīšanu.

Seminārs notiks 2012. gada 16. janvārī plkst. 11:00-14:30 MARITIM Park Hotel Riga (Slokas iela 1, Rīga).

Jaunatne darbībā

Semināra pirmā daļa notiks divās grupās. Vienā grupā tiks sniegta vispārīga informācija par programmu "Jaunatne darbībā" un Eurodesk iespējām ikvienam, kas līdz šim nav saskārušies ar programmu "Jaunatne darbībā". Savukārt otrajā darba grupā būs iespēja iepazīties ar programmas "Jaunatne darbībā" aktualitātēm 2012. gadā un izmaiņām programmas vadlīnijās. Uz šo grupu aicinām pieredzējušus projektu īstenotājus.

Otrajā daļā darba grupās tiks parādīts, kā aizpildīt "Jaunatne darbībā" projektu pieteikuma veidlapas šādos projektu veidos: jauniešu apmaiņas, jauniešu iniciatīvas, jauniešu demokrātijas projekti, jauniešu un jaunatnes politikas veidotāju tikšanās projekti, Eiropas Brīvprātīgā darba un apmācību un sadarbības tīklu veidošanas projekti. Uz šo daļu aicināts ikviens interesents, arī pieredzējuši projektu īstenotāji, kuriem būs iespēja uzdot jautājumus projektu koordinatoriem.

Aicinām pieteikties visus interesentus – jauniešus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, skolēnus, studentus, pedagogus, pašvaldību un valsts iestāžu darbiniekus – ikvienu, kuram ir cieša saskarsme ar jauniešiem, interese un motivācija darboties neformālajā izglītībā.

Seminārs ir bez maksas! Lai pieteiktos semināram, jāaizpilda pieteikuma anketa elektroniski līdz 2012. gada 15. janvāra plkst. 16:00. Elektroniskā pieteikuma anketa un sīkāka informācija pieejama tīmekļa vietnē www.jaunatne.gov.lv.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties