Iespēja iegūt 3000 EUR vērtu atbalstu biznesa ideju īstenošanai

Natālija Knaidele, 24.09.2015., 08:47

Vēl līdz 30. septembrim jaunuzņēmēji un citi biznesa ideju autori var pieteikties konkursam ar 3000 EUR vērtu atbalstu savu ideju īstenošanai un iespēju piedalīties apmācībās "ERGO FinTech Academy" programmā.

Konkurss norisināsies 2. oktobrī "Nordic Club House" telpās, Kalēju ielā 3, Rīgā. Tajā labākie sešu ideju autori finanšu tehnoloģiju jomā saņems iespēju piedalīties akseleratora programmā un cīnīsies par 3000 EUR atbalstu savas idejas realizācijai, iespēju piedalīties "Slush" konferencē Helsinkos, kā arī citas vērtīgas balvas.

Pieteikt savu ideju atklātajam ideju konkursam un pretendēt uz vietu apmācībās var akadēmijas mājaslapā academy.eegloo.co līdz 30. septembrim. Tās var būt gan pavisam jaunas idejas, gan arī jau esoša jaunuzņēmuma (startup) attīstības ieceres finanšu tehnoloģiju jomā.

Idejas vērtēs finanšu nozares profesionāļi no apdrošināšanas sabiedrības "ERGO", "Practica Capital", "FlyCap", "ZGI Capital" un Latvijas jaunuzņēmumiem "Monea", "Swipe.lv" un "Mintos", kas uzstāsies arī ar iedvesmojošiem stāstiem un dalīsies savā pieredzē.

Pasākumu apmeklēt aicināti visi interesenti, arī konkursa dalībnieku līdzjutēji un draugi. Ikviens klātesošais ar savu balsojumu varēs izraudzīties komandu, kas saņems konkursa rīkotāju simpātiju balvu.

"ERGO FinTech Academy" programmas pamatā ir četru nedēļu apmācības, kas notiks oktobrī. Tajās pieredzējušu mentoru komanda apmācīs un iedrošinās jaunos uzņēmējus savas idejas realizācijā un attīstībā.

"eegloo" ir biznesa inkubators, kas palīdz jaunuzņēmumiem ātri izveidot produktu un ieviest to tirgū. "eegloo" eksperti palīdz jaunajiem uzņēmējiem ar zināšanām, kontaktiem, investīcijām, dizaina un izstrādes kapacitāti.

"ERGO" ir viena no vadošajām apdrošinātāju grupām Baltijas reģionā. Tā ietilpst "ERGO Apdrošinātāju Grupā", kas ir starp lielākajām Eiropā ar gada parakstīto prēmiju virs 18 miljardiem eiro. Grupas uzņēmumi ir pārstāvēti 30 pasaules valstīs. "ERGO" akcionārs ir vadošā pārapdrošināšanas sabiedrība pasaulē "Munich Re".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties