"Nomaini stresa ieradumus uz pozitīviem ieradumiem. Emocionālā Intelekta kurss."

Ilze Seipule, 19.10.2015., 16:26

2015. gada 29. oktobrī plkst. 10.00 Kalnciema kvartālā Latvijas Intelektuālās Attīstības fonda vadītājs Zuarguss vadīs treniņu "Nomaini stresa ieradumus uz pozitīviem ieradumiem. Emocionālā Intelekta kurss.".

Zuarguss100 gadus zinātne, bizness, pedagoģija pēta kā palīdzēt cilvēkiem vadīt un mainīt ieradumus. Daudz kas ir saprasts un izdarīts, lai cilvēki pēc iespējas efektīvāk varētu mainīt savus ieradumus.

Ja negatīvi pārdzīvojumi atkārtojas, stress veidojas vienās un tajās pašās situācijās, tad ir vērts meklēt veidus, kā mainīt ieradumus, kas rada negatīvo sajūtu. Jo sevišķi tas ir aktuāli darba vidē vai dzīves posmos, kas ir sevišķi piesātināti ar stresu. Sen zināms, ka negācijas ne tikai slikti ietekmē veselību, bet arī samazina spēju uzturēt labas attiecības, būt intelektuāli varošiem savā darbā.

Izmantojot Augsta Emocionālā Intelekta metodes, stresu var pārveidot pozitīvismā.

Pamatā visam ir salīdzinoši vienkārša formula "impulss – rutīna – balva", kas prasa labu izpratni par sevi, savu situāciju. Mūsu iespēja ir strādāt pie tā, lai mēs varētu redzēt visus trīs elementus savās stresa situācijās un tad meklēt iespēju kā nomainīt rutīnu. Jo impulss un balva ir tie, ko nomainīt bieži vien dzīves situācijas, apstākļu dēļ nav mūsu iespējās.

Mācības ir balstītas uz praktiskajiem uzdevumiem, darbam grupās. Būs arī lomu spēles, kas ļauj praktizēt sev vēlamo jauno ieradumu. Ieteicams nākt uz mācībām kopā ar sev tuviem cilvēkiem, draugiem vai labiem kolēģiem. Tas var palīdzēt ieradumu situāciju risināšanā.

Norises vieta un laiks: Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zāle, Kalnciema ielā 35, Rīgā no pl. 10.00 līdz 14.00. Atpūtas pārtraukums no pl.12.00 līdz 12.30.

Treniņa ieejas maksa: 40 EUR. Izglītības darbiniekiem un studentiem 50% atlaide. Lekcijās ir iespējams būt noteiktam daudzumam cilvēku. Ja esi students vai izglītības darbinieks un Tev pienākas 50% atlaide, lūdzu uzraksti savu pilno vārdu, uzvārdu un vietu, kurā strādā vai mācies. Ar prieku Tevi redzēsim treniņos un paļaujamies uz Tavu godaprātu, ka esi tas, ko uzrakstīji.

Vairāk informācijas par to kas ir Augsts Emocionālais Intelekts šeit: zuarguss.com/emocionalais-intelekts.

Zuarguss ir Latvijas Intelektuālās Attīstības fonda vadītājs, kurš jau 4 gadus veido Emocionālā Intelekta mācību programmas uzņēmumos un izglītības iestādēs. Zuarguss veidotās mācību programmas testos uzrāda labu Emocionālā Intelekta prasmju attīstību. Lektoram ir 15 gadu uzņēmēja pieredze medijos un mārketingā, stažējies Google Emocionālā Intelekta programmā, kā arī sadarbojas ar Bērklijas Universitātes "Greater Good Science Center" mācību metodiku veidošanā.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties