Izsludināta pieteikšanās dalībai Mūsdienu amatniecības festivālā

Līga Miklaševiča, 29.06.2015., 08:23

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina amatniekus un pārtikas produktu tirgotājus līdz 15. jūlijam pieteikties dalībai Mūsdienu amatniecības festivālā, kas šogad jau piekto reizi notiks 8. un 9. augustā.

Izsludināta pieteikšanās dalībai Mūsdienu amatniecības festivālāBrīvdabas muzeja Mūsdienu amatniecības festivāls ir salīdzinoši jauna tradīcija, kas aktualizē Latvijas amatnieku daudzveidīgās radošās izpausmes. Festivālā aicināti piedalīties Latvijas amatnieki, kas strādā ar visdažādākajām metodēm un materiāliem, savos darinājumos apvienojot amata prasmes, tehnoloģiju attīstības un mūsdienu dizaina elementus.

Mūsdienu amatniecības festivālā Brīvdabas muzejs vēlas apmeklētājiem piedāvāt arī pārtikas produktus un ēdienus, kas radušies mūsdienīgas un uz nākotni vērstas – dabai un cilvēkam draudzīgas saimniekošanas rezultātā Latvijas laukos. Tāpat aicināti arī Latvijā ražotās ekoloģiskās kosmētikas un citu izstrādājumu gatavotāji, kuri atraduši aizraujošu veidu, kā izmantot dabas veltes vai produktīvi likt lietā radošo izdomu un prasmes.

Vairāk nekā četrdesmit četrus gadus jūnija pirmajā nedēļas nogalē Brīvdabas muzejs rīko Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu gadatirgu. Mūsdienu amatniecības festivāla ideja radusies, apkopojot pieredzi par tautas lietišķās mākslas attīstību, interpretācijām un pārvērtībām, apzinoties latviešu tradicionālās amatniecības saknes.

Ar Mūsdienu amatniecības festivāla nolikumu un pieteikuma veidlapām iespējams iepazīties Brīvdabas muzeja mājaslapā www.brivdabasmuzejs.lv sadaļā "Gadatirgus". 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties