Apmācība "Ar EuroMed uz Tu!"

Rasa Lazdiņa, 11.10.2010., 08:16

Pieredzējušu projektu realizētāju vidē klīst apgalvojums, ka, ja esi ticis galā ar projekta realizāciju, kurā ir iesaistīti partneri no EuroMed valstīm, tev pa spēkam ir viss!

Ņemot vērā kultūru, darba stila, laika izjūtas atšķirības un dažādus praktiskus šķēršļus, šie projekti ne vienmēr ir viegli, tomēr tie ir arī ļoti īpaši, jo sniedz neatkārtojamas starpkultūru mācīšanās iespējas.

Ja Tevi interesē šis reģions, Tu vēlies to labāk iepazīt un izprast un gribi apzināties potenciālos izaicinājumus sadarbojoties ar EuroMed valstīm, aicinām Tevi pieteikties apmācībai "Ar EuroMed uz Tu!", kas notiks no 2010.gada 11. līdz 14. novembrim.

Apmācība sniegs iespēju "sajust" EuroMed reģionu ne tikai ar dažādu neformālo nodarbību palīdzību, bet arī ar dejām, ēdienu, mūziku, filmām un tikšanos ar cilvēkiem no šī reģiona.

Apmācība paredzēta jaunatnes darbiniekiem, jauniešu NVO pārstāvjiem ar pieredzi jaunatnes darbā un starptautiskos pasākumos un motivāciju darboties EuroMED sadarbības programmās. No vienas organizācijas var pieteikties 2-3 pārstāvji.

Šī apmācība:

- sniegs vispārēju ieskatu par EuroMed reģionu (valstis, politiskais fons, reģiona specifika, kultūra un sociālā daudzveidība, utt.);
- atklās svarīgākās kultūru atšķirības un identificēs būtiskākos aspektus, kas jāņem vērā sadarbojoties ar partneriem no EuroMed valstīm (sākot ar kultūru atšķirībām, beidzot ar praktiskām lietām);
- dos iespēju tuvāk iepazīt EuroMed kultūru caur ēdieniem, filmu skatīšanos, mūziku, dejām un tikšanos ar cilvēkiem no šī reģiona;
- nodrošinās informāciju par sadarbības iespējām ar EuroMed valstīm programmu "Jaunatne darbībā" un "EuroMed Youth IV" ietvaros (kā arī par citām programmām un pieejamajiem resursiem);
- veicinās dalībnieku izpratni par kvalitāti projektos, kas tiek īstenoti ar Vidusjūras reģiona valstīm programmas "Jaunatne darbībā" ietvaros;
- dos iespēju izstrādāt kvalitatīvas, iedzīvināmas projektu idejas, kas saistītas ar EuroMed, ņemot vērā šī reģiona specifiku un apzinoties izaicinājumus un riskus;
- motivēs dalībniekus pielietot iegūtās zināšanas un informāciju, lai realizētu sadarbības projektus ar Vidusjūras reģiona valstīm.

Tā kā apmācībai tiek piesaistīts eksperts no Jordānijas, darba valodas būs gan latviešu, gan angļu. Tādēļ ir būtiski, ka dalībnieki ir spējīgi saprast un izteikties angliski.

VA "Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra" sedz uzturēšanās un ēdināšanas izdevumus. Ceļa izmaksas uz semināra vietu jāsedz dalībniekiem. Apmācībā jāpiedalās visas dienas.

Lai pieteiktos apmācībai, interesentiem ir jāaizpilda pieteikuma anketa un līdz 2010.gada 1.novembrim plkst. 9:00 jāatsūta uz e-pasta adresi rasa.lazdina@jaunatne.gov.lv, pa faksu 67358060, vai jāiesniedz personīgi aģentūrā Teātra ielā 3, Rīgā, 3.stāvā.

Dalībnieku atlases rezultāti tiks paziņoti līdz 2010.gada 3. novembrim uz pieteikuma anketās norādīto e-pasta adresi.

Sīkāka informācija:

Rasa Lazdiņa
rasa.lazdina@jaunatne.gov.lv
Tel. 67358061
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties