Aicina piedalīties meistarklašu festivāla "Give & Get" iekārtošanas nometnē

Agnese Kalniņa, 31.07.2012., 08:13

No 9. līdz 12. augustam Ogres novada Krapes muižas parkā notiks brīvdabas meistarklašu festivāls "Give & Get". Festivāls tiek rīkots uz brīvprātības pamata, tāpēc jau no 3. augusta ikviens tiek aicināts doties uz festivāla teritoriju un pielikt savu roku festivāla iekārtošanas darbiem.

Give & Get

Festivālā "Give & Get" savā pieredzē un prasmēs dalās sava sirdsdarba darītāji. Šeit var vērot vai iemācīties dažādas radošas prasmes - dejot stepu, remontēt perkusijas, ēst kā svaigēdājam, iet čukču pirtiņā un daudz ko citu, ar ko tuvāk var iepazīties mājaslapā www.giveandget.lv.

Lai Krapes muižas parks būtu gatavs festivāla uzņemšanai, ikviens jau no 3.augusta tiek aicināt piedalīties iekārtošanas darbos, svaigā lauku gaisā pušķot teritoriju, iekārtot festivāla zonas, gardi paēst un draudzīgi saliedēties. Aicinām ņemt līdzi teltis, ēdienu, ko pavāri gardi pagatavos uz vietas, instrumentus, materiālus un jebko citu, kas varētu noderēt festivāla iekārtošanai, meistarklasēm un dekorēšanai.

Par dalību iekārtošanas talkā lūgums ziņot brīvprātīgo koordinatorei Daigai daigaistfrei@inbox.lv, 26660886; vai vietas saimniecei Martai suuuuna@gmail.com, 20096991.

Festivāla rīkotāji aicina atpūsties citādi nekā ierasts - atšķirībā no citiem festivāliem, "Give&Get" nenotiek pirkšana un pārdošana, netiek tirgots alkohols vai citas apreibinošas vielas un tiek nodrošināta tikai veģetāra ēdināšana. Dalība festivālā ir par ziedojumiem – tie tiek pieņemti naudā (ziedojumu biļetes atrodamas www.bilesuserviss.lv), noderīgu lietu vai brīvprātīgas palīdzības veidā. Saziedotie līdzekļi tiks veltīti festivāla tuvējā rajona sociālajām iestādēm.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties