"LU Open Minded" un "Nordea" aicina mācīties argumentāciju un kritisko domāšanu

LU Open Minded, 11.02.2015., 09:53

"LU Open Minded", Latvijas Universitāte un "Nordea" banka aicina ikvienu apmeklēt sešu lekciju kursu "Argumentācija un kritiskā domāšana", kas sāksies 2015. gada 28. aprīli "Nordea" bankas telpās Valdemāra ielā 62.

Lekciju kursu lasīs Skeptiskās biedrības līdzdibinātājs un vadītājs Edgars Lapiņš un Kembridžas Universitātes debašu turnīra uzvarētājs, organizācijas "QUO Tu Domā" līdzdibinātājs Mārtiņš Vaivars.

Mārtiņš Vaivars un Edgars Lapiņš

"Vai vēlies iemācīties aizstāvēt savu viedokli pamatotā, pārliecinošā un patiesā veidā? Iegūt sistemātisku izpratni par to, kā izvērtēt dzirdētos apgalvojumus? Pieņemt lēmumus, balstoties uz spēcīgiem un pareizi būvētiem argumentiem? Vai vēlies atpazīt biežāk izmantotos pārliecināšanas un maldināšanas trikus, kurus izmanto mārketingā, biznesā, politikā un publiskā runā — pat ikdienas attiecībās —, un uz tiem neuzķerties?" vaicā kursa lektori.

Sešu lekciju kurss sniegs neformālu ievadu argumentācijas un kritiskās domāšanas pamatprincipos. Tajā tiks apskatīts, kā būvēt spēcīgi pamatotu argumentu, ko nozīmē kritiskā domāšana un kā darbojas zinātniskā metode, un kā šos rīkus izmantot argumentu veidošanā un lēmumu pieņemšanā. Kopā ar lektoriem piedāvāsim pētīt, kā izvērtēt pierādījumus, ar kuru palīdzību tiek pamatoti apgalvojumi, un kādas ir biežāk izplatītās loģikas kļūdas, kuras iezogas cilvēku argumentos. Uzsvaru liksim uz praktiskām, dzīvē pielietojamām prasmēm. Kursa mērķis ir tā dalībniekiem palīdzēt profesionālajā un akadēmiskajā dzīvē.

Kursa noslēgumā pārbaudes darbs, kuru sekmīgi izpildot, piedāvāsim saņemt sertifikātu par kursa noklausīšanos.

Lekciju kursa cena 60 EUR, "Nordea" bankas klientiem: 30 EUR.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties