10 radošās izcilības festivāls "Adwards 2015" aicina piedalīties "darba uzdevumu" konkursā

Juliana Maniseva, 12.03.2015., 15:18

Kā ierasts, arī šogad, "Adwards 2015" ietvaros, līdzās ikgadējiem apbalvojumiem radošajiem talantiem tiek piedāvāti vairāku Latvijas uzņēmumu izstrādāti darba uzdevumi.

"Adwards 2015"Izpildīt darba uzdevumus aicināts ikviens, turklāt darbi tiek pieņemti bez maksas. Katra uzdevuma uzvarējušā darba autors saņems savām zināšanām un prasmēm atbilstoša līmeņa datorgrafikas kursus no "Digital Guru".

Darba uzdevumu apraksti:

  • Darba uzdevums no Vides Reklāmas asociācijas - izstrādāt vides reklāmas grafikas dizaina ideju un tehnisko risinājumu sociālas kampaņas ietvaros ar mērķi godināt Latvijas valsts simtgadi. Balva EUR 300. Sīkāka informācija: bit.ly/1wZ1ftr;
  • Darba uzdevums no "Audi" - izstrādāt stratēģiju, kādā veidā uzrunāt "Audi" mērķauditoriju (30 - 45 g.). Izdomāt un piedāvā praktisku, skaidru un fokusētu piedāvājumu - kā uzrunāt norādīto mērķauditoriju tā, lai "Audi" zīmols tiktu ievērots, pamanīts un sadzirdēts kā progresīvs un stilīgs. Balvā nedēļas nogale ar jaunu "Audi" automobili + pilna bāka. Vairāk informācijas: bit.ly/1Nnaruo;
  • Šogad "Antalis" piedāvā 2 darba uzdevumus: pirmais – izstrādāt "Antalis" korporatīvās dāvanas iepakojuma ideju un tehnisko risinājumu, ražošanā izmantojot "Iggesund" grafiskos kartonus - "Invercote" un "Incada Silk". Uzvarētājs dosies 2 dienu braucienu uz "Iggesund" rūpnīcu Zviedrijā, kā arī sadarbībā ar autoru ideja tiks realizēta kā "Antalis" korporatīvā dāvana Līgo svētkos vai Ziemassvētkos. Vairāk informācijas: bit.ly/1Fqqmoh;
  • Otrais - radi ideju un dizainu "Antalis" korporatīvajai dāvanai, kura uzrunā "Papīra valodā" un kuru ražošanā tiktu izmantoti "Arjowiggins Creative papers" kolekciju (Conqueror, Rives, Pop’Set, Keaykolour, Curious un Olin) dizaina papīri. Balvā - brauciens uz "Arjowiggins Popup" izstādes atklāšanu Berlīnē 17. jūnijā. Sadarbībā ar autoru, "Antalis" realizēs ideju dzīvē. Vairāk informācijas: bit.ly/1B7nhfh;
  • Darba uzdevumi no "Delfi" - piedāvāt savu produkta palaišanas (launch) kampaņas variantu jaunam e-komercijas portālam, kurā ikviens tā lietotājs varēs pierakstīties uz dažādiem, ikdienā nepieciešamiem pakalpojumiem - ārsta, stomatologa vizītes, friziera, manikīra un kosmetologa pakalpojumi, kā arī rindā, lai nomazgātu auto - sev ērtā laikā un pēc ērtākās vēlamās atrašanās vietas. Balvā - EUR 500. Vairāk informācijas: bit.ly/1F1a0jp.

Kas var piedalīties speciālajā kategorijā?

Ikviens, kas sevī jūt radošo garu un ir ieinteresēts darba uzdevumā. Darba uzdevumus var veikt individuāli vai komandā.

Cik tas maksā?

Pateicoties "Adwards 2015" atbalstītājiem, dalība šajā kategorijā ir bez maksas.

Kā iesniegt darbu?

Speciālajā kategorijā "Darba uzdevumi" (11. kategorija darbs iesniedzams tāpat kā ikvienā citā festivāla kategorijā. Reģistrējies, dodies uz sadaļu "Iesniegt darbu", izpēti iesniegšanas tehniskās prasības, aizpildi online anketu un augšupielādē failus "Adwards" serverī.

Šis ir desmitais gads "Latvian Art Directors Club" (Ladc) un tā organizētajam radošās izcilības festivālam "Adwards". Šo 10 gadu laikā Ladc ir rūpējies par radošo industriju meistarības un profesionālo standartu izaugsmi, izglītojis, iedvesmojis un iedrošinājis esošo un nākamo radošo talantu paaudzi, nodrošinājis pieredzes un informācijas apmaiņu starp radošo industriju profesionāļiem un sabiedrību.

Līdz pat 30. martam aicinām visus radošo industriju profesionāļus un entuziastus celt gaismā un gaisā visu, kas radīts Latvijas reklāmā pēdējā gada laikā, lai noskaidrotu, kuri ir tie darbi, ko starptautiska žūrija 10 profesionāļu sastāvā atzīs par labākajiem, piešķirot tiem ordeņus un nodrošinot vietu starp "Adwards 2015" gada grāmatas vākiem.

"Adwards 2015" radošā nedēļa: 13.-17.aprīlis.

"Adwards 2015" noslēguma ceremonija notiks 17.aprīlī.

Jaunumi un vairak info: www.adwards.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat


ienāktreģistrēties