Zināmi Liepājas Kultūras pārvaldes 2015. gada kultūras projektu konkursa rezultāti

Agita Auza, 16.03.2015., 08:32

Liepājas Kultūras pārvalde kultūras projektu konkursa pieteikumus pieņēma līdz š.g. 20. februārim. Kopumā tika iesniegti 78 projektu pieteikumi, no kuriem visvairāk pieteikumu tika saņemti mūzikas, dejas un vizuālās mākslas nozarē.

Kopējā summa, kas tika prasīta projektu realizācijai bija aptuveni 250 000 EUR, kas sešas reizes pārsniedza pieejamo finansējumu – 40 000 EUR.

Kultūras projektu konkursa vērtēšanas komisijas iesniegtos projektu pieteikumus izvērtēja 10.martā, līdzfinansējumu saņems 28 projektu pieteikumu iesniedzēji. Ar atbalstīto projektu sarakstu var iepazīties interneta lapā www.liepajaskultura.lv sadaļā "Projekti".

Iesniegtie projekti veicina kultūrvides attīstību Liepājā, dažādo tādu radošo industriju kā mūzika, kultūras mantojums, interaktīvie mediji, izklaide u.c. norises pilsētā un veicina kultūras pieejamību plašai sabiedrības daļai.

Vēstules par noraidītajiem projektu pieteikumiem tiks sagatavotas un nosūtītas uz iesniedzēju norādītajām adresēm pa pastu. Līdzfinansējuma līgumi tiks sagatavoti un nosūtīti pa pastu līdz 24. martam. Parakstot līgumu par līdzfinansējumu, jāiesniedz piešķirtā līdzfinansējuma izlietojuma tāme.

Kā ziņots iepriekš, Liepājas Kultūras pārvalde izsludinātajā kultūras projektu konkursā piedalās projekti, kuru realizācija notiek Liepājā un kuru rezultāti ir sabiedriski nozīmīgs ieguvums pilsētai. Projektu konkursa uzdevums ir finansiāli atbalstīt Liepājas pilsētai nozīmīgu kultūras projektu īstenošanu dažādās kultūras nozarēs, kā arī starpdisciplinārus projektus.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties