Jaunā Subaru XV atvērto durvju dienas AD REM Auto salonā

AD REM auto, 17.02.2012., 13:27

Ilgi gaidītais un drošības testos augstāko vērtējumu ieguvušais Subaru krosovers XV ir sasniedzis Latviju un ir gatavs iepazīties ar visiem interesentiem, kuri uzskata, ka Subaru ar savu leģendāro pilnpiedziņu ir viens no piemērotākajiem automobiļiem Latvijas apstākļiem.

Subaru krosovers XV

Atbildot uz pircēju lielo interesi, kuras rezultātā pirmais Latvijas tirgum paredzētais Subaru XV tika nopirkts vēl to neiepazīstot dzīvē, 9. un 10. martā Subaru oficiālais dīleris Latvijā AD REM Auto, salonā Dārzciema ielā 60, rīkos jaunā Subaru XV atvērtās dienas.

Sportiskais Subaru XV ir jauns un spēcīgs konkurents krosoveru segmentā. Tas izceļas ar augstu klīrensu, segmentā zemāko smaguma centru un izcilu vadāmību, kā arī Boxer tipa dzinējiem un leģendāro, simetrisko visu riteņu piedziņu.

Subaru krosovers XV

Subaru XV ir pirmais Subaru modelis, kura tehniskā aprīkojuma paletē ir iekļauts pilnīgi jaunais 1,6 litru, 114 zirgspēku benzīna dzinējs un jaunā Lineartronic automātiskā transmisija, kā arī jaunā "Auto Start Stop" sistēma benzīna dzinējiem. Paralēli jaunajam dzinējam, klientiem Subaru XV tiks piedāvāts arī komplektācijā ar jau labi pazīstamajiem 2,0 litru benzīna un dīzeļdzinējiem, kuri spēj attīstīt attiecīgi 150 un 147 zirgspēku jaudu.

Ekonomijas ziņā Subaru XV lauž stereotipu, ka automobiļi ar visu riteņu piedziņu neizceļas degvielas patēriņa rādītājos – XV ar dīzeļdzinēju patērē tikai 5,6 l/100 km un 6,5 l/100 km ar benzīna dzinēju, kas ir pat mazāk kā daudziem konkurentiem bez četru riteņu piedziņas.

Subaru krosovers XV

Euro NCAP drošības testos XV ir saņēmis augstāko, piecu zvaigžņu vērtējumu, pie kam ir uzrādījis jelkad augstāko vērtējumu bērnu drošības jomā. Pateicoties klasē zemākajam smaguma centram un neskatoties uz augsto klīrensu, Subaru XV nodrošina klasē labāko vadāmību, kas ir ļāvusi sasniegt arī teicamu rezultātu tā saucamajā aļņu testā.

Līdzīgi kā citiem Subaru modeļiem, XV tiek piedāvāts pircējiem ar 3 gadu bezmaksas apkopēm un 3 garantiju visiem mezgliem, kā arī 12 gadu pretkorozijas garantiju.

Subaru XV atvērto durvju dienas notiks Subaru oficiālā dīlera AD REM Auto salonā, Dārzciema ielā 60, Rīgā 9. un 10. martā no pulksten 10:00 līdz 18:00.

Subaru krosovers XV

Pašiem nepacietīgākajiem ar jauno Subaru XV krosoveru būs iespējams iepazīties jau 18. un 19. februārī bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda", kur nedēļas nogalē norisināsies Viessmann Pasaules kausa 8. posms kamaniņu sportā. Līdz ar jaunā automobiļa apskati AD REM Auto visus aicina atbalstīt Latvijas sportistus, kuri cīnīsies par godalgotajām vietām šajās pasaules līmeņa sacensībās.

Plašāk par Subaru modeļiem iespējams uzzināt mājas lapā www.adrem-auto.lv Turpat iespējams pieteikties testa braucieniem arī ar citiem Subaru modeļiem.


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
yie, 22.09.2012. 20:00:42 (ip:87.110.95.176)
Komentāra reitings: 0

labāk kāds pasaka, kā sauc dziesmu, kas skan reklamējot XV :D

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax


ienāktreģistrēties