Izstādē "Auto Exotica" norisināsies neticami iespaidīgs šovs

Andrejs Širokovs, 08.04.2015., 15:23

11. aprīlī no plkst. 13.00 līdz 14.00 un no plkst. 17.00 līdz 18.00 "Shine Expert" stendā ar kompānijas "Mercedes" atbalstu norisināsies neticami iespaidīgs šovs.

To nodrošinās kompānija "Alefkob" slavenā producenta, muzikanta un jaunās paaudzes akustisko sistēmu izgudrotāja Jevgēnija Kobiļanska vadībā, kurš par godu šim notikumam ieradīsies Rīgā, lai radītu unikālu instalāciju.

Izstādes apmeklētājus gaida stundu garš gaismas un mūzikas šovs un pazīstamā mūziķa performanse. Zīmīgi, ka savulaik Jevgēnijs Kobiļanskis sadarbojies ar tādām zvaigznēm kā Džo Kokers, Alla Pugačova, Grigorijs Ļepss un vēl daudziem citiem pasaules un krievu estrādes māksliniekiem.

Šova laikā skatītājiem tiks piedāvāti jaunumi no automobiļu ražošanas līdera "Mercedes" un modernākās tehnoloģijas automobiļu virsbūves kopšanai no kompānijas "Shine Expert".

"Pašlaik es strādāju pie jaunās paaudzes elektroakustiskajām sistēmām, kuras jau pavisam tuvā nākotnē kardināli mainīs to, kā skan mūzika it visur, kur šīs sistēmas tiek pielietotas – no automobiļu saloniem līdz pat koncertzālēm. Šīs sistēmas ļauj radīt neticami apjomīgu un kvalitatīvu skaņu. Visi, kas apmeklēs "Auto Exotica", varēs personīgi pārliecināties par to un izbaudīt šovu, kas radīts, izmantojot jaunus tehnoloģiskos un radošos risinājumus akustikas un virtuālās telpas modelēšanas jomā" – stāsta pazīstamais mūziķis.

Kompānija "Alefkob" pazīstamā mūziķa un producenta Jevgēnija Kobiļanska vadībā nodarbojas ar inovatīvu tehnoloģiju izstrādi akustikas un virtuālās telpas modelēšanas jomā. Kompānija piedāvā principiāli jaunus risinājumus, kas ļauj vadīt prezentācijas, koncertus un jebkurus citus pasākumus, iekļaujot tajos satriecošus audio, video un gaismas šova elementus. Kompānijas galvenais birojs atrodas Rīgā, kur tiek izstrādātas telpiskās audio un video tehnoloģijas. Turpat atrodas arī akustiskā laboratorija. Savukārt Marbeljā, Spānijā, kur dzīvo maestro un kur atrodas viņa skaņu ierakstu studija, tiek radīti visi radošie risinājumi. Kompānija "Alefkob" atklāj arvien jaunus apvāršņus, kas ļauj radīt priekšnesumus, kino un video, kā arī veido jaunu platformu kultūras telpas attīstībai un jaunu radošo ideju realizācijai.

"Shine Expert" – inovatīvas nano-automazgātavas, kas ļauj saudzīgi likvidēt visus netīrumus, tai skaitā kvarcu un bitumu, atstājot uz auto aizsargplēvi, kas pasargā no lietus un netīrumiem. Mūsdienās "Shine Expert" rezultātiem nav analogu. Atšķirībā no visām citām automazgātavām "Shine Expert" tehnoloģija neatstāj skrāpējumus uz auto virsbūves. "Shine Expert" ļauj ietaupīt 150 litrus ūdens katrā auto mazgāšanas reizē, turklāt procesa laikā ir izslēgta apkārtējās vides piesārņošana ar kaitīgām ķimikālijām. "Shine Expert" piedāvā arī pilnīgi jaunu servisa koncepciju, jo klientiem vairs nav jāstāv rindās un jātērē laiks, gaidot, kamēr auto tiek nomazgāts. Izmantojot "Shine Expert"tehnoloģijas, auto var atgūt savu mirdzošo spīdumu jebkurā vietā, kamēr automobiļa īpašnieks nodarbojas ar savām ikdienas darīšanām.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties