Tosols, antena un glāžu turētājs

Deniss Fedotovs (deni2s), 12.06.2008., 21:16

Ja kāds vēlas iegūt savā īpašumā mašīnas glāžu turētāju, piesakieties!

mk2plusopenAizvakar pārbaudīju mašīnai visādus šķidrumu līmeņus un pamanīju, ka dzesēšanas šķidruma (tosola) līmenis tāds baigi mazais. Nu, padomāju, 2 dienas līdz algai izvilkšu tāpat. Protams, ka tieši vakar uzvārījās viss atlikušais tosols un motors sāka karst. Aizgāju līdz Statoilam, kur par atlikumiem uz visām kartēm nopirku pāris litrus ūdens un litru tosola koncentrāta, jo vairāk naudas nepietika.

Mašīnā ielija tikai 1 L - vairāk nelīda. Pabraucu gabaliņu - tāpat karst. Atdzesēju, skatos, vēl vienu litru var ieliet. Tāpat karst. Ielēju pēdējo litru, aizbraucu uz mājām, šķita, ka ir ok. Šod braucu uz darbu - karst. Saņēmu algu, iepirku Statoilā 4 L tosolu, ielēju vēl litru (vairāk nelīda). Braucu - tāpat karst. Sāku domāt, ka slikti būs, motoram beigas. Aizbraucu uz servisu, kur džeki paskatījās, pajautāja, vai es otru korķīti attaisīju, kad lēju tosolu (es pat nezināju, ka tas sūdiņš ir korķītis), pasmaidīja un teica, ka būšot viss ok. Attaisīja korķīti, pielēja vēl kādu litru vai divus tosola, padarbināja bik, izspieda gaisu, patestēja un palaida braukt pat nepaprasot naudiņas. Iztestējos - viss kārtībā.

Aiz priekiem, ka nekas nav noticies traks iebraucu Maximā nopirkt glāžu turētāju (cup holder) mašīnai, jo oriģinālais BMW glāžu turētājs maksā sākot ar apmēram 50 Ls. Šķita, ka Maximā redzētais varētu derēt manai mašīnai. Nopirku veselus divus dažādus, lai vismaz kāds der, kā arī D-Gear universālo antenu (~ 3Ls), kas ir apmēram 7 cm garumā (oriģinālās ~50 cm garās vietā). Antena pieskrūvējās kā nākas, vismaz pilsētā radio uztver bez problēmām. Nezinu, vai mašīnas vizuālo izskatu tas uzlaboja vai nē, bet lai jau ir. Bet glāžu turētāji nu galīgi nepiemēroti izrādījās manai mašīnai. Tā ka, ja kādam vajag glāžu turētājus mašīnai, kurus var iegādāties Maximā, tad dodiet ziņu, atdošu tāpat - izpakoti ir, bet nelietoti. Maksāja 2-4 Ls, kopā man jau tagad ir 3 dažādi modeļi, no kuriem man neviens nešķita piemērots - pārsvarā man neapmierina stiprināšana. Laikam būs vien nākotnē jāiegādājās kaut kas tāds, kā bildē, bet maksā 195 $!!! :( Lai gan labāk tad jau iegādāties auto ledusskapīti no X-neta par 62 Ls vai caur e-bay vēl lētāk, ko ielikt bagāžniekā un kurā var glabāt dzērienus un saldējumu.

Kā saka - nav mašīnas, nav problēmu , ir mašīna - ir problēmas :) Bet tās ir tā vērtas! Vakarpusē norāvu jumtu un aizlaidu uz jūru ar draugu (bildes), klausoties jauno The Offspring albumu un atpakaļceļā vecos Radiohead albumus :) Starp citu, labākā dziesma The Offspring albumā ir Kristy, Are You Doing Ok?

atteli2025

atteli2026.sized

deni2s_artemijs

jura

Tā kā parasti atrodos maršrutā mājas-darbs-jūra, tad mani visbiežāk var sastapt maršrutos Vecrīga-Imanta-Jūrmala, ja kāds piesakās uz glāžu turētājiem.

0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties