RockUp festival

Informācija par pasākumu

6.augusts, 2015, ceturtdiena - 8.augusts, 2015, sestdiena

Johnny B Beast, Gud, Mozambika, B Sea Surfers, The Foxtails, Coolmans Report, Cement, Rūsa, Colt, Reinis Jaunais, Bengy, Vocada, Sound Religion, Griffi Band, The Blues Gang, Ainars Pūpols & Pi Blues, Boogie Drivers, Lavrix Band, Voiceks Voiska, Holy Lamb, De Temps, The Big Bluff, Rebel Riot, Keksi & Orchestra.

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena ir EUR 25, bet vienas dienas biļete - EUR 15.

Augusta saule, plandoši svārki, skanīgi smiekli un motoru rūkoņa ikvienam Rock Up festivāla apmeklētājam dos iespēju uz divām dienām sajusties kā citā pasaulē. Vietā, kur joprojām pastāv koķetērija, kur vīri joprojām ir vīri un dāmām vienmēr priekšroka.

Paralēli mūzikas baudīšanai, ikvienam būs iespēja relaksēties, spēlējot futbolu vai pludmales volejbolu, kā arī sākot rītu uz īpašās jogas terases, kur būs iespējams bez maksas apmeklēt nodarbības izcilās pasniedzējas Lindas Jamontes vadībā.

Papildus grupām, uz skatuves kāps arī deju grupa "Kaprīze", priecējot skatītājus ar saviem priekšnesumiem un deju nodarbību tiem kuri vēlēsies iemācīties kādu rokenrola soli, bet video stūrītī būs apskatāma Uģa Nagliņa fotoizstāde. Turklāt festivāla laikā īpašas aktivitātes piedāvās arī City Tatto un Barbershop.

Rūpējoties par apmeklētāju ērtībām, festivāla rīkotāji parūpējušies arī par to, lai būtu auklītes, kas pieskatīs bērnus rotaļu laukumā, bet par mantu drošību gādās BOX-IT, nodrošinot festivālu ar mantu glabātuvēm.

Kā jau ziņots, Rock Up festivāls notiks 7. un 8. augustā atpūtās kompleksā "Turbas", Ikšķiles novādā.

Piektdien festivāla apmeklētājus ar labu mūziku lutinās Johnny B Beast, Gud, Mozambika, B Sea Surfers, The Foxtails, Coolmans Report, Cement, Rūsa, Colt, palīdzot apmeklētājiem ieiet rockabilly, blūza un rokenrola noskaņās.
Savukārt sestdien skatuves iekaros Reinis Jaunais, Bengy, Vocada, Sound Religion, Griffi Band, The Blues Gang, Ainars Pūpols & Pi Blues, Boogie Drivers, Lavrix Band, Voiceks Voiska, Holy Lamb, De Temps, The Big Bluff, Rebel Riot, Keksi & Orchestra.

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena ir EUR 25, bet vienas dienas biļete - EUR 15.

Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un interneta mājas lapā www.bilesuserviss.lv.

rockup.rocks/

RockUp production andrejs@rockup.rocks

RockUp festival (Bilde nr.1)
Klikšķini uz bildes, lai apskatītu to pilnā izmērā!
Norises vieta

Atpūtas komplekss „Turbas”, Ikšķiles novads

Apmeklējums
Apmeklēs noteikti (0) Iespējams apmeklēs (0) Noteikti neapmeklēs (0)
Neviens vēl nav norādījisNeviens vēl nav norādījisNeviens vēl nav norādījis

0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties